Arkistoidut uutiset, huhtikuu, 2010

Aerila ja Heinonen menestyivät hienosti aluekisoissa

torstai, huhtikuu 29th, 2010

RaVS:n tenniskoululaiset Saara Aerila ja Tuomas Heinonen menestyivät hienosti Varsinais-Suomen aluemestaruuskilpailuissa Turussa. Saara voitti aluemestaruuden T14 -luokassa ylivoimaisesti menettäen ainoastaan kaksi peliä käymissään otteluissa. Saaran lyöntitekniikkaa korjattiin talven aikana ja kilpaileminen jäi vähäiseksi, mutta nyt kaikki näyttää hyvältä kesää ajatellen.

Tuomas Heinonen osallistui P14- ja MD-luokkiin. Molemmissa luokissa hän selviytyi välieriin. Tuomaksen pitkään jatkunut voittoputki sai kolauksen, kun P14-luokan välierissä tuli valitettavasti ns. yksi huono peli ja se jatkui myös seuraavassa ottelussa D-luokassa. Kaksi pronssia on kuitenkin hieno saavutus ja nyt suunnataan katseet kohti kesää.

Play&Stay -lohkopelit pelattu

lauantai, huhtikuu 24th, 2010

Lauantaina 24.4. pelattiin Play&Stay ryhmien lohkopelit, katso tulokset täältä.

Huom! Virhe taulukossa on korjattu!

Kaksi parasta kustakin lohkosta jatkavat ”ranskalaisryhmän” pelaajia vastaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Heinonen voitti finaalin

keskiviikko, huhtikuu 21st, 2010

Finaalissa Tuomas Heinonen voitti Jari Reivolahden kypsän ja varman peliesityksen jälkeen numeroin 6-4, 6-2. Tuomas on kehittynyt rakettimaisesti ja kova panostus tennikseen on alkanut tuottaa tulosta.

Katso  tulokset Tenniskoulu Cupin kaaviosta:  Tenniskoulu Open -kaavio

Kauttaaltaan mestaruuskilpailujen ottelut olivat tasaisia ja mielenkiintoisia. Kilpailukokemuksen puute näkyi lähes jokaisen osalta, mutta rehtiä yritystä oli sitäkin enemmän. Pelaajien käyttäytyminen kentällä oli mallikasta. Opettajat tulevat antamaan pelaajille henkilökohtaisen palautteen tekemistään havainnoista pelien aikana.