Arkistoidut uutiset, huhtikuu, 2011

Tenniskoulun mestaruuskilpailut

torstai, huhtikuu 28th, 2011

OTTELUKAAVIOT JA -AJAT / MATCHES AND TIMETABLES:

TARKISTA VIELÄ OTTELUAIKASI, CHECK YOUR MATCH TIMES!

Tenniskoulu CUP ja Tenniskoulu JUNIOR CUP

Tenniskoulun mestaruuskilpailut pelataan tänä vuonna myös nk. Junior-lohkossa, jossa kilpailutunnelmaan pääsevät ryhmät C ja D. Jos sinulla kilpailuihin liittyvää kysyttävää, niin valmentajat vastaavat niihin mielellään. Olethan ajoissa paikalla ennen ottelusi alkua ja ilmoitathan ajoissa mahdollisesta esteestä valmentajallesi. Menestystä ja peli-iloa jokaiselle karvapallon kesyttäjälle.

Mestaruuskilpailujen säännöt:  Ottelut alkavat tasatunnein. Ole ajoissa paikalla. Alkulämmittelylle on varattu 10 minuuttia. Varsinainen otteluaika on 50 minuuttia. Ottelun voittaa se pelaaja, jolla on enemmän pelejä otteluajan päättyessä. Tulokseen lasketaan vain pelit (ei eriä). Loppuottelu pelataan normaalisti paras kolmesta eli kaksi voitettua erää.  Tiebreak seitsemään 6-6- tilanteessa.

Mestaruuskilpailujen Jr. säännöt:  Ottelut alkavat puolen tunnein välein. Ole ajoissa paikalla. Alkulämmittelylle on varattu 5 minuuttia. Otteluissa pelataan 2 erää 12 pisteeseen. Jos erät menevät tasan, pelataan tiebreak 7 pisteeseen. Valmentaja laittaa pallon peliin. Erät pelataan 12 pisteeseen, ei tarvita 2 pisteen eroa.

Tenniskoulun mestaruuskilpailut – ilmoittaudu mukaan!

keskiviikko, huhtikuu 13th, 2011

Tenniskoulun sisäkausi lähestyy päätöstään. On aika kokeilla, miten opitut taidot toimivat kilpailutilanteessa ja kuka lyö viimeiseksi pallon rajojen sisälle ja poistuu kesäkentille tenniskoulun mestarina.  Tärkeätä on muistaa nauttia pelaamisesta, otetaan ilo irti onnistuneista omista suorituksista ja kannustetaan kaveria, kun tämä onnistuu omissa lyönneissään.

Tenniskoulun mestaruuskilpailut starttaavat heti vapun jälkeen maanantaina 2.5.2011. Ilmoittautuminen kilpailuihin tapahtuu valmentajille tennistunneilla jo tämän viikon aikana (vko 15) tai tarvittaessa puhelimitse (yhteystiedot nettisivujen ”seura”-sivulla). Ilmoittauduthan viimeistään perjantaina 15.4.2011.

Ryhmät C (Iinan ryhmä) ja D (Mikan ryhmä pe klo 16-17) pelaavat keskenään oman turnauksensa, tämä turnaus alkaa mahdollisesti jo ennen vappua ja tämän turnauksen kaksi parasta pääsevät halutessaan mukaan mittelemään taitojaan A ja B-ryhmän pelaajien kanssa. Play+Stay- ja aikuisryhmät kilpailevat opettajiensa johdolla halukkuuden ja valmiuden mukaan.

Nyt vain rohkeasti ilmoittautumaan mukaan mestaruuskilpailuihin, tarkempaa tietoa kilpailuista päivitämme näille sivuille heti, kun osallistujamäärät ja pelikaaviot valmistuvat. Kyselkää harjoitustunneilla lisää valmentajilta, tervetuloa mukaan pelaamaan ja kannustamaan.

Tennisterveisin,

valmentajat

Tenniskoulun Pääsiäisloma ja muita tärkeitä päivämääriä

tiistai, huhtikuu 12th, 2011

Tenniskoulu viettää Pääsiäistä pe 22.4. – ma 25.4.2011. Silloin ei siis opetusta.

Kevätlukukausi päättyy perjantaina 13.5.2011.

Tenniskoulun päättäjäiset pidetään maanantaina 16.5.2011 klo 18.00 Säästöpankin tiloissa.