Arkistoidut uutiset, syyskuu, 2013

RaVS mukana myös sarjatenniksessä talvikaudella 2013-2014

lauantai, syyskuu 28th, 2013

Rauman Verkkopalloseuran tennistoiminta on hyvässä vauhdissa ja siten myös sarjatennistoiminta on jälleen otettu mukaan seuran ohjelmaan.

Seuralla on neljä joukkuetta kansallisissa sarjoissa. RaVS 1 pelaa kolmosdivisioonassa ja RaVS 2 nelosdivisioonassa. Lisäksi senioreissa on kaksi joukkuetta, M60 ja M65.

Katso tästä sovitut syyskauden kotiottelut, jotka pelataan Liikuntakeskus Tropin tenniskentällä.

Tenniskoulun syyskausi starttaa maanantaina 2.9.2013!

sunnuntai, syyskuu 1st, 2013

Säästöpankki Tenniskoulu alkaa lukujärjestyksen mukaisesti ma 2.9.2013.

Tässä vielä kertauksena muutamia käytännön asioita, joista puhuttiin viime viikon avausinfossa.

Tutustukaa myös tenniskoulun sääntöihin.

Toivomme, että oppilaat saapuvat tunneille ajoissa. Noin 5 min ennen tunnin alkua voi siirtyä opetustilaan. Omatoimisen alkulämmittelyn voi hoitaa esim. opetustilan ulkopuolella. Tuntiin sisältyy n. 10 – 15 minuutin lämmittelyosuus, mutta pienellä omatoimisella lämmittelyllä tunnista saa enemmän hyötyä. Tunnin loputtua on hyvä muistaa lihashuolto ja venyttely.

Mikäli oppilailla ei ole omia mailoja, sellaisia saa lainata seuralta. Sisätossujen pitäisi olla puhtaat ja juomapullo olisi hyvä olla mukana. Matkapuhelimet olisi syytä pitää äänettöminä tunnin aikana.

Poissaoloista kannattaa ilmoittaa valmentajalle. Kokeilemme tänä vuonna aikuisten ryhmissä korvausjärjestelmää, jossa olisi mahdollisuus osallistua toisen ryhmän opetukseen. Tarkoituksena olisi, että mikäli pelaaja ei pääse omalle viikkotunnilleen, niin hän voisi osallistua saman viikon toisen ryhmän  tunnille, mikäli sieltäkin joku on pois. Jokaisen ryhmän maksimikoko olisi kuitenkin aina neljä pelaajaa ja korvattava tunti olisi aina viikkokohtainen. Korvausjärjestelmän yhteydenotot hoituisivat pelaajien välillä sähköpostitse/facebookissa/puhelimitse. Valmentajat eivät ole velvollisia hoitamaan korvaustunteja.

Syyskausi loppuu viikolla 51 (22.12.2013). Syyslomaviikolla 43 ei ole opetusta.

Kevätkausi alkaa ma 6.1.2014.

Pelaajat ovat ilman erillistä ilmoitusta oikeutettuja jatkamaan myös kevätkaudella. Mahdollisista muutoksista tulee ilmoittaa valmennuspäällikölle hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Mikäli pelaaja ei ole osallistunut opetukseen ensimmäisillä neljällä kerralla eikä ole ilmoittanut esteestä, niin menettää paikkansa.

Syksyn kurssien laskutus on lokakuun aikana ja kevätkauden laskutus helmikuussa. Kannattaa myös huomioida, että tenniskurssien hintaan ei sisälly vakuutusta.

Hyvää tenniskautta kaikille !