Arkistoidut uutiset, maaliskuu, 2014

RaVS 2:n nousu jäi haaveeksi

tiistai, maaliskuu 25th, 2014

Rauman Verkkopalloseuran kakkosjoukkueen nousu kolmosdivariin jäi tällä kertaa toteutumatta. Karsinnoissa vastaan asettunut Järvenpään Tennisseura osoittautui liian kovaksi tasoltaan ja se lunasti itselleen paikan ensi talveksi Suomen Tennisliiton sarjatenniksen kolmosdivariin.

RaVS:n kakkosjoukkue pelaa noususta

keskiviikko, maaliskuu 19th, 2014

Rauman Verkkopalloseuran kakkosjoukkue pelaa Järvenpään Tennisseuraa vastaan noususta Tennisliiton kolmosdivariin lauantaina 22.3.2014.

Seuraa sivujamme, kerromme tuloksia täällä.

Seuran sääntömääräinen vuosikokous

tiistai, maaliskuu 18th, 2014

Seuran sääntömääräinen vuosikokous on pidetty. Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen mukaiset asiat.

Puheenjohtaja Risto Reivolahti luopui tehtävästään tultuaan valituksi myös Rauman Tennisseuran (RTS) hallitukseen – hänen tilalleen vuosikokous valitsi seuran puheenjohtajaksi jo vuosia sihteerinä toimineen Pauli Tuomolan. Risto Reivolahti valittiin edelleen hallitukseen, samoin Pietari Erko ja Jukka Kettunen.

Suurimpia muutoksia seuran toiminnassa on kenttien nettipohjainen varausjärjestelmä, joka tulee tuotantokäyttöön toukokuussa heti kenttien avautumisen yhteydessä. Järjestelmän hankinta- ja ylläpitokustannusten vuoksi joudumme hieman nostamaan kesän kenttämaksua, mutta se pysyy edelleen todella edullisena. Kesän 2014 kenttämaksu nousee 60 eurosta 80 euroon, lisäksi pitää maksaa 20 euron jäsenmaksu.

Vuosikokous päätti vuoden 2016 alusta alkaen yhdistää jäsen- ja kenttämaksun yhdeksi 100 euron suuruiseksi jäsenmaksuksi. Näin jäsenyys seurassa oikeuttaa jatkossa automaattisesti kesäkenttien käyttäjäksi.

Hallituksen yhtenä päätavoitteena on jatkossa lisätä yhteistyötä naapuriseura RTS:n kanssa ja viedä raumalaistennistä yhdessä eteenpäin mahdollisuuksien mukaan. Kun Reivolahti valittiin RTS:n hallitukseen ja muutenkin heidän suhtautumisensa Verkkopalloseuraan on muuttunut myönteiseksi, on siihen erittäin hyvät mahdollisuudet.