Arkistoidut uutiset, heinäkuu, 2016

Säästöpankki Tenniskoulun sisäkausi alkaa maanantaina 5.9.2016!

torstai, heinäkuu 28th, 2016

Ilmoittautuminen kursseille alkaa 1.8. ja kestää siihen asti, kunnes paikat on täytetty. Paikkoja on rajoitetusti, ole ajoissa liikkeellä!

Ilmoittautumiset kirjallisesti osoitteeseen kimmo.salmi(ät)ravs.fi.

Uusien oppilaiden on ilmoittautumisessa mainittava oppilaan ikä, pelikokemus ja yhteystiedot.

Sisäkauden toiminta starttaa siis maanantaina 5.9.2016. Tule mukaan hienon ja haastavan harrastuksen pariin!

Lisäinfoa ja hinnat löydät Tenniskoulu-sivulta.

 

Vielä yksi tenniksen kesäkurssi lapsille tarjolla elokuussa!

maanantai, heinäkuu 18th, 2016

Rauman Verkkopalloseura ja Säästöpankki järjestävät suuren suosion vuoksi vielä yhden tenniskurssin lapsille elokuun alussa.

Lasten kurssi on suunnattu 7 – 12 -vuotiaille tytöille tai pojille. Kursseille osallistuminen on hyvä tapa aloittaa tennisharrastus tai parantaa unohdettuja taitoja. Kesäkuun kurssilaiset ovat myös tervetulleita! Syksyllä voit jatkaa harrastustasi Säästöpankki Tenniskoulussa.

Opetus tapahtuu Kasvitarhanpolun massakentillä, Liikuntakeskus Tropin takana. Varustus: vapaa tennisasu, juomapullo, tennistossut tai sisäpelitossut, EI LENKKITOSSUJA. Maila ei ole välttämätön.

Kurssille otetaan enintään 12 oppilasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Alle neljän oppilaan kurssia ei järjestetä.

Kurssiajat:
lapset: ma – pe 1.8 – 5.8. klo 12 – 13.30

Ilmoittautuminen:
Sähköpostilla kimmo.salmi(at)ravs.fi 27.7. mennessä. Lisätietoja saa seuran nettisivuilta www.ravs.fi tai soittamalla 044-5330427. Ilmoittautumisessa on mainittava osallistujan nimi, ikä, pelikokemus ja vanhempien yhteystiedot.

Hinta:
50 euroa (laskutetaan kurssin jälkeen)

TERVETULOA MUKAAN HIENON HARRASTUKSEN PARIIN!

Kuntotennistä tarjolla!

tiistai, heinäkuu 5th, 2016

Hei hyvä nainen, mies tai juniori!

Tule pelaamaan ja harjoittelemaan hyvää, vaativaa, turvallista sekä edullista Kuntotennistä. Tähtäät sitten taitoon, mielenhallintaan, lihaksiin, kuntoon, painoon ja/tai tennismiljooniin 🙂

Tarkoitus on treenata jotain yksityiskohtaa ja saada tarvittaessa opastusta, mutta pääasiassa lyödä ja pelata reippaasti.

Sekä samassa kuntoilla hyvillä Kasvitarhanpolun ulkomassakentillä heinäkuun alusta syyskuun loppuun su-iltaisin klo 17 – 19 tai 18 – 20 (toiveen mukaan tai lisäaika mahdollinen). Harjoituspallot kuuluvat hintaan ja aluksi mailankin saa lainaksi. 60€ kausi!

Tilanteen mukaan kaksin-, kolmin- tai nelinpeliä tai kierrätystä kuntopiirilaitteen kanssa. Aloittelevat treenaavat omalla kentällä ja esim. aluksi peli alakautta syötöllä tai ilman syöttöä. Pienet sateet eivät meitä haittaa tai sitten jatketaan muulla jumpalla ja lihashuollolla. Kuntotennis sopii oheis- tai koordinaatiotreeneiksi myös muiden lajien mestareille.

RaVS, kunnon tennistä jo vuodesta 1939 lähtien!

Ilmoittautumiset:
Kai Lehtonen, kaitsu.lehtonen(at)gmail.com, 040 5413161,mielellään spostilla tai tekstarilla.