Tenniksen kesäkursseja vielä elokuussa lapsille ja nuorille

06.07.2017 klo 04:41

Suositut kesäkurssit saavat jatkoa vielä ennen koulujen alkua.

Kesäkurssien opetus tapahtuu Kasvitarhanpolun massakentillä, Liikuntakeskus Tropin takana. Varustus: vesipullo, vapaa tennisasu, tennistossut tai sisäpelitossut, EI LENKKITOSSUJA. Maila ei ole välttämätön, sillä tenniskoulun mailoja saa lainata. Aikaisempi lajikokemus ei ole tarpeen, harjoittelu tapahtuu tasoryhmissä.

Ilmoittautumiset osoitteeseen kimmo.salmi(ät)ravs.fi. Kurssille voidaan ottaa maks. 12 osallistujaa, alle kolmen ryhmää ei perusteta.

Kurssimaksu, 50euroa/viikko/osallistuja, lähetetään jälkikäteen ilmoittautuneen sähköpostiin. Poissaolot olisi hyvä ilmoittaa valmentajalle (Inka Lähteenmäki p. 0400-970254).

KURSSIAJAT:
viikko 31 ma – to 31.7. – 3.8.
lapset 7 – 12v. klo 12.00 – 13.30
nuoret 13 – 16v. klo 13.30 – 15.00

Pieni sade ei kursseja haittaa, mutta kovalla sateella tai kenttien ollessa veden vallassa tuntia ei voida järjestää. Olosuhteista voi kysellä valmentajalta tai siitä pyritään ilmoittamaan Facebookissa. Sateen sattuessa ryhmillä on mahdollisuus käyttää vielä perjantai 4.8. treenipäivänä, mikäli sade estää harjoittelun.

TERVETULOA MUKAAN HIENON HARRASTUKSEN PARIIN!