Säästöpankki Tenniskoulu

Rauman Verkkopalloseuran tenniskoulussa voit aloittaa hienon harrastuksen tai parantaa jo opittuja taitojasi!

Tenniskoulu on tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja nuorille sekä aikuisille. Oppilaat jaetaan iän ja taitojen perusteella ryhmiin, jotka harjoittelevat ohjatusti ainakin kerran viikossa. Tenniskoulun toimintavuosi jaetaan syys- ja kevätkauteen. Molempien kausien pituus on 15 viikkoa.

Harjoittelu minitennisryhmissä maksaa 100 eur/kausi eli vain 6,67 eur/tunti. Se on tarkoitettu 6-10 -vuotiaille lapsille ja siinä yhdelle normaalikokoiselle tenniskentälle saadaan neljä minitenniskenttää. Maksimissaan yhdelle tenniskentälle saadaan näin kahdeksan lasta harjoittelemaan tehokkaasti.

Nuorten ja aikuisten ryhmissä vastaava maksu on 150 eur/kausi. Näissä ryhmissä on neljä pelaajaa/ryhmä ja harjoittelu suoritetaan normaalilla tenniskentällä. Yhden ohjatun tunnin hinta on ainoastaan 10 €/tunti.

Kilpaileville pelaajille on tarjolla 1,5 tunnin harjoitusvuoroja erityisessä pelivalmennuksessa. Näissäkin ryhmissä harjoittelee aina neljä pelaajaa yhdellä kentällä. Kausimaksu on 225 euroa eli tuntihinta tässäkin on 10 €/tunti.

Kaikki hinnat sisältävät opetuksen, kenttävuokran, pallot sekä muut tarvittavat opetusvälineet. Huomiokaa, että seuralla on käytössä rajallinen määrä vuoroja. Tämän vuoksi useamman kuin yhden viikkotunnin saaminen saattaa olla vaikeaa.

Lisätietoa:  kimmo.salmi(at)ravs.fi tai p. 044 5330 427.

Rauman Verkkopalloseura toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi hienon harrastuksen pariin!

Tennisterveisin,

Kimmo Salmi

Valmennuspäällikkö, RaVS

Katso Tenniskoulun säännöt täältä.