Kentät

MUISTAKAA KENTÄN LANAUS JA HARJAUS AINA PELITUNTINNE JÄLKEEN!

Myös kastelu tulee suorittaa tarpeen mukaan.

KÄYTÄ VAIN TENNISKENKIÄ TAI SILEÄPOHJAISIA SISÄPELIKENKIÄ! Lenkkarit pilaavat kentän pinnan.

Neuvoja kentän hoidosta antaa tarvittaessa seuran kenttävastaava Aulis Lamppu, puh. 050 547 2197.

Kenttävaraukset tehdään netin kautta suoraan kenttien varausjärjestelmään, joka löytyy varausjärjestelmä-sivulta.

Kenttien käyttö vaatii liittymisen seuran jäseneksi, rekisteröitymisen järjestelmään ja jäsenmaksun (100 eur) maksamisen, jotta voi varata vuoroja.

Jäsenetuna seura tarjoaa koko kesän pelioikeuden Kasvitarhanpolun massakentille (korkeintaan 2h/päivä/nimi). Jäsenmaksun jälkeen saa avaimen kentille sekä varausoikeuden järjestelmään. Samassa taloudessa asuva toinen ja kolmas henkilö saa seuran jäsenmaksun puoleen hintaan (50 eur/hlö) ja sitä seuraavat samassa taloudessa asuvat perheen jäsenet saavat jäsenyyden veloituksetta. Nimet pitää ilmoittaa seuran puheenjohtajalle.

Kesän kentän käyttö on niin edullista, että seura edellyttää kaikkien kenttiä käyttävien maksavan jäsenmaksun. Kaupungin ilmaisia kenttiä on tarjolla Lähdepellolla, mikäli asfalttikenttä kelpaa. Väärinkäytöksestä menettää varausoikeuden, mutta maksettua jäsenmaksua ei palauteta. Yksittäistapauksissa voi esim. vieraspaikkakuntalaisen vieraan/kaverin kanssa pelata, vaikka hän ei olisikaan seuran jäsen.

Seuran kentät on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käyttöön, mikäli yritys haluaa varata vuoron tai vuoroja, ottakaa yhteyttä seuran puheenjohtajaan.