LähiTapiola Tenniskoulu

Rauman Verkkopalloseuran tenniskoulussa voit aloittaa hienon harrastuksen tai parantaa jo opittuja taitojasi!

Tenniskoulu on tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja nuorille sekä aikuisille. Oppilaat jaetaan iän ja taitojen perusteella ryhmiin, jotka harjoittelevat ohjatusti ainakin kerran viikossa. Tenniskoulun toimintavuosi jaetaan syys- ja kevätkauteen. Molempien kausien pituus on 15 viikkoa. Oppilaan tulee ilmoittaa viipymättä syyskauden jälkeen, mikäli ei ole jatkamassa kevätkaudella.

Minitennis on tarkoitettu 6-10 -vuotiaille lapsille ja siinä käytetään pehmeitä palloja. Maksimissaan yhdelle tenniskentälle saadaan kahdeksan lasta harjoittelemaan tehokkaasti, kun tenniskenttä jaetaan neljään minitenniskenttään. Minitennistunti sisältää leikinomaisia perusliikuntaharjoitteita ja pyrkii kehittämään tennistaitojen lisäksi myös lapsen motorisia taitoja. Valmentajan apuna toimii myös apuvalmentaja.

Miditenniksessä pelataan jo hieman isommalla kentällä, mutta ei kuitenkaan täysimittaisella. Myös pallot ovat vielä tälläkin tasolla normaalipalloja pehmeämpiä ja hitaampia. Miditennis on suunnattu 9-14 -vuotiaille lapsille.

Nuorten ja aikuisten ryhmissä on neljä pelaajaa/ryhmä ja harjoittelu suoritetaan normaalilla tenniskentällä. Myös näissä ryhmissä voidaan käyttää normaalien tennispallojen lisäksi hitaampia ns. vihreitä tai oransseja palloja. Aikuisten ja nuorten ryhmissä aloittelijat ja harrastetason pelaajat treenaavat omissa ryhmissään.

Lisäksi on tarjolla 1,5 tunnin harjoitusvuoroja edistyneille pelaajille erityisessä peliharjoittelussa ilman valmentajaa. Näissäkin ryhmissä harjoittelee aina neljä pelaajaa yhdellä kentällä.

Cardio Tennis on yhdistelmä lihaskuntoharjoittelua ja tennistä: tunnin aikana tapahtuu alkulämmittely, lyöntiharjoittelua ja kiertävä lihaskuntorata sekä loppuverryttely. Cardio Tennis sopii sekä aloittelijoille että edistyneimmille pelaajille. Cardio Tenniksessä käytetään pehmeämpiä palloja ja ryhmässä voi olla 4-8 pelaajaa.

Hinnasto:

Minitennis 140 eur/kausi

Miditennis 140 eur/kausi

Nuoret (alle 18 v) 170 eur/kausi

Aikuiset (yli 18 v) 200 eur/kausi

Pelitreeni 120 eur/kausi

Cardio Tennis 150 eur/kausi

Kaikki hinnat sisältävät opetuksen (ei pelitreenissä), kenttävuokran, pallot sekä muut tarvittavat opetusvälineet. Huomiokaa, että seuralla on käytössä rajallinen määrä vuoroja. Tämän vuoksi useamman kuin yhden viikkotunnin saaminen saattaa olla vaikeaa.

Aikuisten hintoja jouduttiin nostamaan hieman, koska kaupunki veloittaa yli 18 vuotiaiden vuoroista 50% enemmän kuin alle 18-vuotiaiden vuoroista.

Lisätietoa: kimmo.salmi(at)ravs.fi tai p. 044 5330 427.

Rauman Verkkopalloseura toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi hienon harrastuksen pariin!

Tennisterveisin,
Kimmo Salmi
Valmennuspäällikkö, RaVS

Katso Tenniskoulun säännöt täältä.