LähiTapiola Tenniskoulu

Rauman Verkkopalloseuran tenniskoulussa voit aloittaa hienon harrastuksen tai parantaa jo opittuja taitojasi!

Tenniskoulu on tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja nuorille sekä aikuisille. Oppilaat jaetaan iän ja taitojen perusteella ryhmiin, jotka harjoittelevat ohjatusti ainakin kerran viikossa. Tenniskoulun toimintavuosi jaetaan syys- ja kevätkauteen. Molempien kausien pituus on 15 viikkoa.

Harjoittelu minitennisryhmissä maksaa 120 eur/kausi eli yhden ohjatun tunnin hinnaksi tulee vain 8,00 eur/tunti. Se on tarkoitettu 6-10 -vuotiaille lapsille ja siinä yhdelle normaalikokoiselle tenniskentälle saadaan neljä minitenniskenttää. Maksimissaan yhdelle tenniskentälle saadaan näin kahdeksan lasta harjoittelemaan tehokkaasti.

Miditenniksessä pelataan jo hieman isommalla kentällä, mutta ei kuitenkaan täysimittaisella. Myös pallot ovat vielä tälläkin tasolla normaalipalloja pehmeämpiä ja hitaampia.  Harjoittelu tässä ryhmässä maksaa 140 eur/kausi.

Nuorten ja aikuisten ryhmissä vastaava maksu on 170 eur/kausi kerran viikossa pelaaville. Näissä ryhmissä on neljä pelaajaa/ryhmä ja harjoittelu suoritetaan normaalilla tenniskentällä.

Lisäksi on tarjolla 1,5 tunnin harjoitusvuoroja erityisessä pelivalmennuksessa niin nuorille kuin aikuisille. Näissäkin ryhmissä harjoittelee aina neljä pelaajaa yhdellä kentällä. Kausimaksu on 240 euroa kerran viikossa treenaville.

Cardio Tennis on yhdistelmä lihaskuntoharjoittelua ja tennistä: tunnin aikana tapahtuu alkulämmittely, lyöntiharjoittelua ja kiertävä lihaskuntorata sekä loppuverryttely. Cardio Tennis sopii sekä aloittelijoille että edistyneimmille pelaajille. Cardio Tenniksen hinta on 120 eur/kausi.

Kaikki hinnat sisältävät opetuksen, kenttävuokran, pallot sekä muut tarvittavat opetusvälineet. Huomiokaa, että seuralla on käytössä rajallinen määrä vuoroja. Tämän vuoksi useamman kuin yhden viikkotunnin saaminen saattaa olla vaikeaa.

Lisätietoa: kimmo.salmi(at)ravs.fi tai p. 044 5330 427.

Rauman Verkkopalloseura toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi hienon harrastuksen pariin!

Tennisterveisin,
Kimmo Salmi
Valmennuspäällikkö, RaVS

Katso Tenniskoulun säännöt täältä.